16 maj 2010

Gårdagen, full av sol och härliga sommarkänslor. Idag stilla sommarregn...

Sommarstaden vaknar!
Hallå, Bloggen!
Gårdagen var helt underbar med riktig högsommarvärme, sol och en mild, mild svalkande bris framåt kvällen. Vi tog den dagliga promenaden i de närliggande parkerna och plötsligt har all grönska exploderat med gröna gräsytor och framspruckna små löv på träden.
Vårens blommor i full blom!


Promenaden blev dock både kort och långsam då Ozzy är otroligt hängig trots en ny antibiotika-kur. Den annars så ystra filuren har fått gå helt koppel-lös de senaste dagarna för att han ska få möjlighet att bestämma fart och längd på promenaden själv. I koppel skulle han gå till dess han stupade utan att knota bara för att vara till lags.

Idag är vädret grått och lite småregnigt, men det är fotfarande helt underbart för det luktar stilla sommarregn ute och känns varmt i luften.

Kattens egen vilstol!

Vi myser inomhus idag och jag håller just på att baka en härlig björnbär- och hallon-paj, ska bli mumsigt till eftermiddagens fikastund.

Dags att ta pajen ur ugnen. Åh, jag tror minsann solen tittar fram också! Blir kanske kaffe på balkongen eller en cykelutflykt i eftermiddag ändå!

See Ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar